BARTIN / MERKEZ - Halk Eğitim Merkezi

Tuncay DOLANBAY - Müdür

1974 yılında Malatya’da doğdum. İlk Orta ve Lise Öğrenimimi Malatya’da tamamladım. 1991 yılında Malatya Lisesinden, 1998 yılında Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi İşletme Eğitimi Bölümünden mezun oldum. Aynı yıl Bartın Kozcağız İlköğretim Okuluna atandım. Daha sonra sırasıyla Kozcağız Çok Programlı Lisesi, Kızılelma Çok Programlı Lisesi, Hendekyanı İlköğretim Okulu, Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezinde öğretmen olarak çalıştım. 2005 yılında Bartın Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atandım. 2010 yılında Amasra Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesine Müdürlüğüne atandım. 2012 yılı Nisan ayından bu yana Bartın Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğünde müdür olarak görev yapmaktayım.  Evli iki çocuk babasıyım.