BARTIN / MERKEZ - Bartın Halk Eğitimi Merkezi

“Filistin Kızılayı ve Türk Kızılayı Gazze Delegasyonunun Yardım Ulaştırdığı Gazze Hastaneleri” Yararına Yiyecek Kermesimizi Düzenledik.

Bartın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Okul Aile Birliği Başkanlığı Olarak;

Türk Kızılay’ı Bartın Şubesi ile Birlikte “Filistin Kızılayı ve Türk Kızılayı Gazze Delegasyonunun Yardım Ulaştırdığı Gazze Hastaneleri”Yararına Yiyecek Kermesimizi Düzenledik.

Yapılan Etkinlikte Kurum Müdürümüz Mehmet Asım Özdemir'in Açılış Konuşmalarının Devamında Türk Kızılay'ı Bartın Şube Başkanı Önder Recep Acıbal Tarafından Türk Kızılayı'nın Filistin Geneli ve Gazze'de ki Acil Durum ile İlgili Yaptığı Sunumla Bilgilendirilmede Bulunuldu.

Bartın Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanlığının Türk Kızılayı Bartın Şubesi Üyeleri ile Birlikte Gerçekleştirilen Kermes Sonunda Toplanan Meblağ Okul Aile Birliği Başkanımız Nurgül Aktop Tarafından Takdim Edildi.

Bartın Halk Eğitimi Merkezi Olarak Türk Kızılay Bartın Şubesine ve Okul Aile Birliği Başkanlığımıza Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

Yayın: 10.11.2023 - Güncelleme: 10.11.2023 15:20 - Görüntülenme: 112